proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist i Albertslund har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Hvem er vi?

Hannah TolbergHannah Tolberg er uddannet autoriseret klinisk diætist i 2015. Hun har bred erfaring med individuel kostvejledning af børn, voksne og ældre inden for forskellige områder, herunder overvægt, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, undervægt, irritabel tarm, intolerancer, m.fl.
 
Hannahs tilgang er forankret i sundhedsvidenskaben og med sin erfaring inden for vejledning i vægttab, livstilssygdomme og intolerancer, er hun rigtig god til at finde en balancegang til dig. Hun forstår at skræddersy både vejledning og kostplan ud fra dine ønsker og behov.
 
- De ultimativt tomme kalorier er dem, du ikke engang nyder. En sund livsstil er for mig er et liv i balance med plads til lidt af det hele; balance mellem næring og nydelse samt fest og hverdag. Det er vigtig for mig at tage udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får det helt rigtige ud af forløbet hos mig. Ændringer i tankemønstre hjælper til ændring i adfærd, som skal give dig et sundere og gladere liv med mere energi.
Det er meget forskelligt, hvilket ’værktøj’ den enkelte person har brug for. Sammen finder vi ud af hvad der skal være i din værktøjskasse.

 

- Hannah, aut. klinisk diætist
 

Vores adresse

Find os på Roskildevej 16A,  2620 Albertslund.
Tlf.:   20 32 00 43


 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).