proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist i Ballerup har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Hvem er vi?

CharlotteCharlotte Krøyer er uddannet klinisk diætist i 2012 og afsluttede sin kandidatgrad i klinisk ernæring i 2017. Hun har bred erfaring med individuel kostvejledning af børn, voksne og ældre inden for forskellige specialer, herunder overvægt, diabetes, hjerte-kar-sygdom, undervægt, dysfagi, m.fl. Charlottes videnskabelige tilgang og baggrund inden for elitesport samt hendes tætte samarbejde med Team Danmark gør hende desuden særlig kompetent til vejledning inden for sportsernæring. 

Sundhed er for mig er balance i krop og sjæl; en balance i hverdagen og en balance i kosten. Sundhed er, når du føler dig tilpas i din krop, når du kan spise en sund og varieret kost, der giver dig glæde, energi og livskvalitet, uden forbud og restriktioner. Det er min overbevisning, at små skridt, små adfærdsændringer, små ændringer i tankemønstre skaber succes og heraf lyst og vilje til udvikling. Med udgangspunkt i dig, dine behov og dit liv vil jeg guide og motivere dig på din vej til din sundere livsstil. Sundhed skal være realistisk og nemt at gå til. Jeg elsker at skabe motivation og glæde hos andre mennesker, og netop det, at kunne bidrage positivt til et andet menneskes motivation og udvikling, er det, der giver værdi for mig. 

- Charlotte, aut. klinisk diætist
 

Vores adresse

Find os på Borupvang 3C,  2750 Ballerup. 

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).