proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Hvem er vi i proaktiv diætist Brædstrup

proaktiv diætist i Brædstrup har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Vores autoriserede kliniske diætist

Diætist Sofie Fisker JeppesenSofie Fisker Jeppesen er uddannet autoriseret klinisk diætist og vanecoach. Hun har erfaring med både individuel vejledning og gruppeundervisning inden for:

    Vægttab
    Vaneændring
    Vægtøgning
    Mave-tarm gener
    Diabetes type 2
    Kost til gravide og kvinder på barsel

Sundhed er for mig et både fysisk og psykisk velbefindende. Sundhed er valg der træffes af egen vilje, så man trives i sin hverdag. Det behøver ikke være svært at leve sundt, for sundhed er for mig er uden regler og restriktioner, men med plads til både næring og nydelse. I min tilgang i vejledninger har vi netop fokus på, at alt er tilladt i de rette mængder lige fra gulerødder til bland-selv-slik. Det er individuelt, hvilke mål og drømme man har, og derfor vil i vejledningen tage udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Jeg brænder for at hjælpe med at finde vej i sundhedsjunglen og give mine klienter de rette redskaber til at navigere i, hvad der er op og ned omkring sundhed. Jeg kan give dig den rette information, stille de rigtige spørgsmål og give dig aha-oplevelser når vi sammen finder din vej til et sundere liv. 

Sofie Fisker Jeppesen, aut. klinisk diætist


 

Kontakt os her

Søndergade 11, 8740 Brædstrup
Tlf.:   61 44 25 19
E-mail:   braedstrup@proaktivdiaetist.dk

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35)