proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist i Haslev har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.Hvem er vi

Mine DikenMine Diken
Uddannelse og erfaring:

   Autoriseret klinisk diætist

Mine har stor erfaring med både individuel vejledning og gruppebaseret undervisning i forhold til vægttab, diabetes type 1 og 2 samt undervægt.  Desuden har hun bred erfaring inden for: 
   Gestationel diabetes (graviditetsbetinget sukkersyge)
   Hjerte-kar-sygdomme 
   PCO
   Low FODMAP

For mig betyder sundhed at føle sig tilpas i sin egen krop.  Der er ingen forbud hos mig,  da det er vigtigt, du ikke føler, at du skal undvære den mad, du elsker. Det er derimod vigtigt, at vi sammen finder en balance i kosten. 
Vægttab kan være en lang og hård proces, men for mig er det essentielt, at det bliver en ny og sund livsstil, hvor det ikke bare handler om, at du taber dig, men at du samtidig føler dig sundere. Alt bliver tilpasset
dine behov og din livssituation.
Med en kostvejledning fra mig finder vi
sammen frem til de hindringer, du eventuelt har mødt i dine tidligere forsøg på en livsstilsændring. Jeg vil gøre alt, for at hjælpe dig forbi disse hindringer  med mentale og strategiske værktøjer, som vil gøre forløbet nemmere for dig.

- Mine,   aut.   klinisk diætist

 

Vores adresse

Find os på Haslev Grønlandsgade 3C,   4690 Haslev
Tlf.: 5326 6637
E-mail: haslev@proaktivdiaetist.dk
   

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister   har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).