proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist i Haslev har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her rådgiver og underviser vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


Hvem er vi

Diætist Ulla BahneUlla Bahne
Uddannelse og erfaring:

    Cand.scient. i klinisk ernæring
    Autoriseret klinisk diætist.

Ulla har bred erfaring med individuel og gruppebaseret behandling af almene ernæringsmæssige problemstillinger hos børn, voksne og ældre. Ligeledes har hun stor erfaring med undervisning og afholdelse af foredrag.
 
Ulla har generel diætetisk indsigt i kostvejledning inden for specialerne: 
    Diabetes
    Hjertesygdom
    Overvægt og vægttab
    Forhøjet blodtryk
    Underernæring
    Irritabel tarm (IBS)
    Laktoseintolerance
    Cøliaki/glutenallergi
    PCO
    Vegetarisk og vegansk kost
    Graviditet, amning og mad til spædbørn m.fl.
 
Ullas tilgang er forankret i sundhedsvidenskaben og med sin mangeårige erfaring fra ind- og udland er hun rigtig god til at målrette sin vejledning, så der fokuseres på netop dine specifikke behov og eventuelle diagnose. 
 
Den rette og varierede kost er fundamentet, når vi skal forebygge og behandle størstedelen af vores livsstilsrelaterede sygdomme. Ingen gruppe af fødevarer (eller den enkelte fødevare) indeholder alt, hvad din krop har behov for. Derfor tilbyder jeg individuel kostvejledning, så du får afklaring i forhold til forestillinger og myter om kost. Dermed sikrer vi, at du får styr på, hvad der er fup og fakta.
 
Du får konkrete råd til, hvordan du omsætter kostrådene til rigtig mad. Jeg støtter og coacher dig gennem hele processen. Sammen sætter vi nogle realistiske mål og gennemgår, hvordan du kan implementere mine råd i din hverdag.

 

- Ulla, cand.scient. i klinisk ernæring og aut. klinisk diætist
 

Vores adresse

Find os på Haslev Grønlandsgade 3C,   4690 Haslev
Tlf.: 22 77 98 02
E-mail: haslev@proaktivdiaetist.dk

   

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister   har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).