Tilskud fra "danmark" og sundhedsforsikringer

Fra Diætist- & Sundhedshuset til proaktiv diætist
Fra 1. januar 2019 skifter Diætist- & Sundhedshuset navn til proaktiv diætist.
Derfor vil hjemmesiden til tider bære præg af ombygning. Det kommer dog
ikke til at berøre dig som kunde, da vi hovedsageligt blot skifter logo, navn
og ændrer lidt i teksterne. 

Vi skifter navn, fordi vi er i rivende udvikling og i færd med at blive lands-
dækkende. Samtidig fusionerer vi med resten af proaktiv-familien, mens vi
stadig beholder vores værdier om professionel evidensbaseret kostvejledning
med dig og 
dine behov i centrum. 
 

Om os

proaktiv diætist i Horsens har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Hvem er vi?

Mette

Mette Høj er uddannet autoriseret klinisk diætist, overspisnings- og vanecoach.   Hun har erfaring med individuel vejledning samt gruppebaseret undervisning blandt andet inden for:

    Diabetes
    Overspisning
    Overvægt
    Mave- og tarmproblemer
    Endometriose
    Hjerte-karsygdomme
    Nyresyge

- For mig handler sundhed ikke om restriktioner, forbud og alt-eller-intet-tanker. Derimod handler det både om glæde, livskvalitet og det at have en afbalanceret livsstil. Altså både psykisk og fysisk velvære.

I mit arbejde som klinisk diætist tager jeg udgangspunkt i DIG: dine vaner og din hverdag, for at vi sammen kan finde frem til de redskaber og værktøjer, som kan hjælpe DIG til at skabe den forandring, du ønsker, og som også efterfølgende varer ved.


- Mette Høj, aut. klinisk diætist

 

Kontakt os her

Horsens Sundhedshus 
Grønlandsvej 1, 8700 Horsens

Tlf.:   60 19 37 86
E-mail:   
horsens@proaktivdiaetist.dk

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35)