proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Hvem er vi i proaktiv diætist Horsens

proaktiv diætist i Horsens har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Vores autoriserede kliniske diætister

Diætist Mette Høj

Mette Høj er uddannet autoriseret klinisk diætist, overspisnings- og vanecoach.   Hun har erfaring med individuel vejledning samt gruppebaseret undervisning blandt andet inden for:

    Diabetes
    Overspisning
    Overvægt
    Mave- og tarmproblemer
    Endometriose
    Hjerte-karsygdomme
    Nyresyge

- For mig handler sundhed ikke om restriktioner, forbud og alt-eller-intet-tanker. Derimod handler det både om glæde, livskvalitet og det at have en afbalanceret livsstil. Altså både psykisk og fysisk velvære.

I mit arbejde som klinisk diætist tager jeg udgangspunkt i DIG: dine vaner og din hverdag, for at vi sammen kan finde frem til de redskaber og værktøjer, som kan hjælpe DIG til at skabe den forandring, du ønsker, og som også efterfølgende varer ved.


- Mette Høj, aut. klinisk diætistDiætist Sofie Fisker JeppesenSofie Fisker Jeppesen er uddannet autoriseret klinisk diætist og vanecoach. Hun har ligeledes erfaring med både individuel vejledning og gruppeundervisning inden for:

      Vægttab
      Vaneændring
      Mave-/tarmproblemer                          
      Kost ift. hjerte-kar-sygdomme
      Kost ift. KOL
      Diabetes
      Vægtøgning

- Jeg elsker al mad lige fra gulerødder og broccoli til flødeboller og bland-selv-slik! Sådan er min tilgang i min vejledning også: alt er tilladt i de rette mængder. For mig handler sundhed om livsglæde, og for mig er livsglæde lig med nul   regler og restriktioner. Det er vigtigt med et psykisk velbefindende lige så vel   som et fysisk. 

Mennesker er forskellige og sundhed er individuelt. Derfor tager vi i vejledningen udgangspunkt i DIG, din hverdag og dine udfordringer, så du når dine mål og opnår glæde i DIT liv. Lad os sammen finde ud af, hvad der er fup og fakta i debatten om sundhed og i fællesskab finde ud af, hvordan din vej til sundhed skal være.


- Sofie Fisker Jeppesen, aut. klinisk diætist 

 


Diætist Rikke RybergRikke Ryberg er uddannet autoriseret klinisk diætist. Hun har erfaring med individuel vejledning og gruppebaseret undervisning inden for blandt andet:

      Vægttab
      Vægtøgning
      Mave- og tarmproblemer
      Fødevareallergi
      Cøliaki (glutenintolerance)
      Diabetes
      Livet efter en fedmeoperation
      Kost til ældre
      Stress/angst/depression
      Graviditet
 
For mig er sundhed et spørgsmål om fysisk og psykisk velvære uden at gå på kompromis med nydelse eller livskvalitet. Hos mig vil du derfor hverken møde løftede pegefingre eller snak om forbudte fødevarer.

Jeg tror ikke på one-size-fits-all-løsninger. Derfor er det vigtigt for mig, at vejledningen tager udgangspunkt i dig, din hverdag og dine erfaringer. Sammen finder vi frem til, hvordan din vej til et sundere liv kan se ud, så du med den rette støtte og de rigtige værktøjer både kan opnå og fastholde den forandring, du ønsker.


Rikke Ryberg, aut. klinisk diætist


 

Kontakt os her

Horsens Sundhedshus 
Grønlandsvej 1, 8700 Horsens

Tlf.:   92 44 45 19
E-mail:   
horsens@proaktivdiaetist.dk

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35)