proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist i Køge har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.Hvem er vi

Diætist Betzy Julia KirkegaardBetzy Julia Kirkegaard
Uddannelse og erfaring:
  Autoriseret klinisk diætist
  Fitnessinstruktør

Betzy har erfaring med både individuel vejledning og gruppebaseret undervisning – især i forhold til måltidssammensætning og kostplaner til undervægtige og overvægtige børn. I sit afslutningsprojekt skrev hun om ældre med demens og underernæring. Herudover har hun erfaring inden for: 

  Type-2 diabetes
  Adipositas / (svær) overvægt
  Undervægt
  Nyresygdom
  Hjerte-kar-sygdomme
  Laktoseintolerance
  PCOSMange forbinder sundhed og kostvejledning med strenge kure, regler og forringelse af livskvalitet. Sådan behøver det slet ikke at være. Sundhed og livskvalitet kan være mange ting, og derfor vil du og jeg i samarbejde tage udgangspunkt i dine ønsker på vej mod dine sundhedsmål. Når du vælger et forløb hos mig, lytter jeg til dine behov og ønsker samt støtter og vejleder dig undervejs, så du kan opnå dine mål. 

Jeg brænder for at videregive viden, skabe overskud, glæde og energi ved hjælp af en sund kost – uden forbud. Jeg tror på, at små ændringer og realistiske mål vil styrke din motivation, vilje og føre til succesoplevelser. Ved at bruge redskaber, hvor tanke- og handlemønstrer udforskes, vil vi sammen finde frem til, hvad der fungerer for dig, dit liv og din hverdag.

Det essentielle ved en livsstilsændring er ikke at opsætte en masse regler, men derimod at udvise forståelse. Derved kan vi finde en balancegang for, hvad der fungerer for DIG. Som sagt er der ingen forbud, hvilket vil sige, at ingen madvarer er forbudte. Samtidig sætter vi små delmål, som vil bane vejen frem til vedvarende resultater.

- Betzy, aut. klinisk diætist
 

Vores adresse

Find os på Torvet 22,
4600 Køge


Tlf.: 31 77 75 67
E-mail: koege@proaktivdiaetist.dk
   

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister   har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).