proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist i Køge har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.Hvem er vi

Mona Jensby
Uddannelse og erfaring:
  Autoriseret klinisk diætist
  Bager og levnedsmiddeltekniker

Jeg har en bred erfaring inden for fødevarer og pædagogik. Min erfaring inkluderer fx individuel kost- og diætvejledning til børn og voksne samt madværksteder med børn fra 0-6 år, og jeg afholder ofte foredrag omkring de officielle kostanbefalinger.

Specialer:


   Type-2 diabetes
  Vægttab – Adipositas (svær overvægt)
  Vægtøgning – især efter sygdomme
  Forhøjet kolesterol
  Hjerte-kar-sygdomme
  KOL
  Småtspisende (fx hos ældre)


Som klinisk diætist er jeg specialuddannet til at vejlede omkring sammenhængen mellem kost, sygdomme og sundhed. Jeg er derfor specialist i at hjælpe dig med at omlægge dine kostvaner – uanset om du har en diagnose som fx diabetes, forhøjet kolesterol eller et ønske om vægttab/vægtøgning. I min vejledning tager jeg altid udgangspunkt i din hverdag og dine vaner, da dine nye kost- og motionsvaner på den måde bliver nemmere at implementere og fastholde.

Du vil få viden og forståelse for de officielle kostråd. Samtidig sørger vi for at få aflivet nogle af de mange kost-myter, der florerer; med andre ord får du klar besked om, hvad du bør spise eller ikke spise for at holde dig sund og rask. Her er der ikke nogen løftede pegefinger, ingen fantastiske kure eller fødevarer, som er forbudte at spise. Det handler derimod om at finde en balance mellem hverdag og fest.

 

- Mona, aut. klinisk diætist
 

Vores adresse

Find os på Torvet 22,
4600 Køge


Tlf.: 28 77 15 77
E-mail: koege@proaktivdiaetist.dk

   

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister   har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).