proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

proaktiv diætist har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.Kontakt os her

Sjællandsvej 2, 5500 Middelfart. 
Tlf.:   92 44 14 19
E-mail:   middelfart@proaktivdiaetist.dk


 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister  har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.
 

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 275 kr.).

Der gives et samlet tilskud på maks.  1.100 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.
 

 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).