Tilskud fra "danmark" og sundhedsforsikringer

Fra Diætist- & Sundhedshuset til proaktiv diætist
Fra 1. januar 2019 skifter Diætist- & Sundhedshuset navn til proaktiv diætist.
Derfor vil hjemmesiden til tider bære præg af ombygning. Det kommer dog
ikke til at berøre dig som kunde, da vi hovedsageligt blot skifter logo, navn
og ændrer lidt i teksterne. 

Vi skifter navn, fordi vi er i rivende udvikling og i færd med at blive lands-
dækkende. Samtidig fusionerer vi med resten af proaktiv-familien, mens vi
stadig beholder vores værdier om professionel evidensbaseret kostvejledning
med dig og 
dine behov i centrum. 
 

Om os

proaktiv diætist har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.

 

Hvem er vi?

Maria JørgensenMaria Jørgensen er uddannet autoriseret klinisk diætist i 2007 og sundhedsfaglig kandidat i 2013. Hun har stor erfaring med individuel vejledning til voksne samt til børn og deres forældre og gruppebaseret vejledning inden for følgende områder:

•       Vægttab / overvægt
•       Diabetes
•       Hjerte-kar-sygdomme
•       PCO/PCOS
•       Endometriose
•       Cøliaki
•       Laktoseintolerance
•       Irritabel tarm
•       Tarmsygdomme
•       Vegetariske kostformer
•       Ernæringsterapi/undervægt
•       Tygge-/synkebesvær


- En kostvejledning tager udgangspunkt i dig og skal passe ind i din hverdag og danne grobund for varige resultater. I mit arbejde som klinisk diætist vil jeg vejlede og motivere dig til at nå DINE mål.  Der er ingen forbud eller restriktioner blot en tilpasning og justering af din kost.
Sundhed er mange ting. Jeg er af den overbevisning, at det er vigtigt at føle sig godt tilpas med sig selv både fysisk og mentalt. Velvære, selvværd og livskvalitet er vigtige parametre i samtalerne hos mig.
Vi ser ikke kun på resultaterne, men helhedsmæssigt på dig som menneske.
Jeg ser frem til at hjælpe dig videre med netop DINE ønsker og behov.

 

- Maria Jørgensen, aut. klinisk diætist

 

Referencer

Line før og efterLine – Vægttab: 10 kg
Det har været et meget fint og lærerigt forløb. Det har betydet meget for mig at have en coach/ vejleder – for i sådan et forløb vil der både være opture og nedture. Når jeg har haft mine nedture, er jeg blevet   mødt med en positiv tilgang. Jeg er blevet vejet hver uge, og det har været megagodt og har været med til at holde motivationen oppe. Jeg vil helt klart anbefale dette forløb hos Maria! Det er en ændring af ens livsstil og mindset og ikke en kur!


 

Kontakt os her

Sjællandsvej 2, 5500 Middelfart. 
Tlf.:  92 44 14 19
E-mail:   middelfart@proaktivdiaetist.dk 


 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister  har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.
 

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på maks.  1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.
 

 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).