proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Om os

Book en tid. Klik herproaktiv diætist i Risskov har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.

Husk, at du kan få tilskud til diætistydelserne – se mere nederst på siden her. 


 

Hvem er vi?  

Runa Gisladottir, klinisk diætistRuna Gisladottir er uddannet autoriseret klinisk diætist i 2008.  Runa har stor erfaring med både individuel vejledning og gruppebaseret undervisning i forhold til vægttab, diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Desuden har hun bred erfaring inden for PCO/PCOS, Low FODMAP-diæt, undervægt, cøliaki- og laktoseintolerance, sundhedsforedrag, undervisning samt madlavningskurser. Herudover har hun medvirket som klinisk diætist i TV3-programmet ”Den store vægtkamp”.


–  Når du vælger kostvejledning hos mig, sørger jeg for, at din vej til et sundere liv tilpasses DINE behov. Der findes ikke to mennesker, der er ens. Derfor ser jeg dig som det hele menneske, du er, og sammensætter din kostplan, så du når dit mål i et tempo, der passer dig. Fx laver jeg en personlig kostplan, der indeholder  mad  med vigtige næringsstoffer – og IKKE opskriften til en fanatisk kur.

Et forløb hos mig er drevet af sundhed og velvære. Vi skal have fyldt dit liv op med sunde og nærende fødevarer og så vidt muligt undgå at sætte din mad i ’kasser’ med regler og restriktioner! Fx kan du godt få en flødebolle eller et glas vin i weekenden, hvis du ønsker det. Undervejs i arbejdet mod dit mål, gør jeg alt for at støtte og hjælpe dig godt på vej. Du får bl.a. nogle konkrete værktøjer, så du kan komme fra tanke til handling.
 
Sammen skaber vi et overblik over dit nuværende spisemønster, din sult og mæthed. Jeg hjælper dig med at få en god rytme og struktur med hensyn til dine måltider, som samtidig passer til DIN hverdag.
 
Herudover taler vi sammen om mængder, hyppighed, typer af mad og afmystificerer slankemyter. Kort sagt finder vi en vej, der fungerer nemt og enkelt til DIN hverdag.

 

- Runa Gisladottir, aut. klinisk diætist

 


Referencer

Pia 
Jeg havde svært ved at motivere mig selv og gå på kur hvert år. Denne gang tænkte jeg, jeg ville prøve noget nyt. Derfor tog jeg til Runas foredrag og besluttede at prøve et forløb hos hende med kostplan og med fem gange opfølgning og vejning som motivation.

Jeg var overrasket over alt det, jeg måtte spise og dejligt med en plan, og hvor meget i vægt, jeg måtte spise. Jeg kunne se, at mine portioner var for store. I min plan var det dog ikke motionen, der fyldte særlig meget, men derimod kosten/kostomlægningen (80% kost og 20% motion).

Jeg har et mål, som er realistisk: 10 kg vægttab. Lige nu har jeg tabt 8 kg, som faktisk er det usunde fedt omkring organerne, så jeg er vældig tilfreds. Samtidig er der plads til både at spise og drikke lidt usundt såsom vin, slik, m.m. Det gør, at man kan leve normalt. Den kostplan, som Runa laver, er individuel og passer til det liv, du lever.

Jeg er blevet mere tilfreds med mig selv og det, jeg ser, i spejlet. Jeg kan passe meget af mit tøj og det strammer ikke. Jeg føler mig lettere og mere bevægelig og gladere. Magnus – vægttab: 16 kg
Magnus før og efterMed livet som far til 3 og en hektisk hverdag som maskinmester kan udsigten til et vægttabsforløb virke meget uoverskueligt. Jeg har altid undgået slankekure, da jeg i bund og grund er for glad for mad til at gå på en restriktiv kur. Derfor opsøgte jeg Runa, da jeg havde brug for nogle redskaber til at få gang i mit vægttab.

Jeg har altid trænet meget og haft et nogenlunde fysisk hårdt arbejde, før jeg fik et sælgerjob. Så Runa fik mig hurtigt på banen med, at det skulle være kosten, der skulle være i fokus, hvis det var vægttab, der skulle være mit mål. Og dette måtte jeg desværre indrømme efter en del år, hvor vægten gradvist var steget og steget.

Vi lavede sammen en plan, som tog hensyn til min hverdag og mine vaner – både i forhold til familien og arbejdet. I bund og grund har jeg ikke følt et større afsavn med de ændringer, jeg har lavet. Hun kaldte det en kostplan – men for mig har jeg brugt den som guidelines til, hvordan jeg kan opbygge mit måltidsmønster, og vægttabet er efterfølgende lykkedes uden de store hindringer.

Jeg føler, jeg er kommet på rette spor. Jeg er endnu ikke i mål, men jeg er hjulpet godt på vej af Runa. Mit mål er et vægttab på 20 kg – p.t. har jeg tabt mig 16 kg. Jeg kan varmt anbefale hende og hendes vejledning. Den har betydet en kæmpe forskel i forhold til min vægttabsproces.


 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35)