proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Hvem er vi i proaktiv diætist Skanderborg

proaktiv diætist i Skanderborg har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.

 

Vores autoriserede kliniske diætister

Diætist Sofie Fisker JeppesenSofie Fisker Jeppesen er uddannet autoriseret klinisk diætist og vanecoach. Hun har erfaring med både individuel vejledning og gruppeundervisning inden for flere områder relateret til kost. Særligt har hun erfaring i og passion for at hjælpe folk med vægttab og vaneændringer.

For mig handler det sunde liv om at have det godt, altså både et godt velbefindende fysisk men særligt også psykisk. Det behøver ikke være svært at leve sundt, og jeg går ikke ind for en masse regler og restriktioner, men derimod en kost, hvor der er plads til alt fra gulerødder og havregryn til bland-selv-slik og flødeboller, dvs. både næring og nydelse.

I min tilgang i vejledningerne tager vi udgangspunkt i dig og dine ønsker om det sunde liv. Alt efter hvad du har brug for, vil jeg gennem de rette spørgsmål i samarbejde med dig finde frem til, hvordan din vej til sundhed skal være. Jeg brænder for at give dig aha-oplevelser og nye tankemønstre men kan også komme med et godt råd, hvis det er det, du har brug for. 

- Sofie Fisker Jeppesen, aut. klinisk diætist

 


Diætist Mette BieMette Bie (på barsel) er autoriseret klinisk diætist og har mange års erfaring inden for flere områder, blandt andet: 

   Overvægt
    Undervægt
    Diabetes
    PCO/PCOS
    Hjertevenlig kost
    Diætvejledning til syge og småtspisendeAutorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Syge-forsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Syge-forsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).

 

Kontakt

Tlf.: 61 44 25 19
E-mail:   skanderborg@proaktivdiaetist.dk