proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Hvem er vi i proaktiv diætist Skive

proaktiv diætist har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Vores autoriserede kliniske diætist

Julie Spanggaard Zielke er autoriseret klinisk diætist og har erfaring med både individuel vejledning og gruppeundervisning inden for blandt andet:

   Overvægt
   Undervægt

   Hjerte-kar-sygdomme
   Mave-/tarmsygdomme
   Allergi
   Graviditet og amning
   
Stress, angst og depression

– Sundhed handler for mig om at føle sig tilpas i sin krop og opleve energi, livsglæde og tilfredshed i hverdagen. Derfor arbejder jeg ikke ud fra forbud, restriktioner og løftede pegefingre. I stedet vil vi i fællesskab finde frem til den kost,   som DU trives bedst med. Min ypperste opgave er at hjælpe dig med at tilrettelægge din kost, så du mærker mindst muligt til det, men samtidig opnår dit   mål. Mit ønske er, at du går herfra med et afbalanceret forhold til mad, der varer resten af livet.

- Julie Spanggaard Zielke, aut. klinisk diætist

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Syge-forsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Syge-forsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).

 

Vores adresse

Slotsgade 3, 7800 Skive.
Tlf.:  31 15 45 18
E-mail:  skive@proaktivdiaetist.dk