proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Hvem er vi i proaktiv diætist Skive

proaktiv diætist har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb. 

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.


 

Vores autoriserede kliniske diætist

Diætist Siw DalgaardSiw Dalgaard er   autoriseret klinisk diætist. Siw har bred erfaring med både individuel kostvejledning og gruppebaseret undervisning inden for blandt andet: 

   Overvægt
   Undervægt

   Hjerte-kar-sygdomme
   Intolerancer og cøliaki
   Diabetes
   KOL

– Sundhed er for mig et bredt begreb,  som bør tage  udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg tror på, at der findes ligeså mange korrekte veje til en sund livsstil, som der findes mennesker. Derfor tager jeg   –   i mit arbejde som diætist   –   udgangspunkt i dig og din hverdag. Jeg vil hjælpe dig  med at finde de værktøjer og tiltag, der giver mening for lige netop den hverdag, du befinder dig i. Sundhed er  – set med mine øjne   –   hverken  forbud, restriktioner eller alt-eller-intet-tanker, men derimod når du har et afbalanceret forhold til mad, hvor alt er tilladt med måde.

- Siw Dalgaard, aut. klinisk diætist

 

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Syge-forsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Syge-forsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.


 

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer dækker op til 12 behandlinger ved en autoriseret klinisk diætist. Der er dog specifikke regler alt efter din valgte sundhedsforsikring og BMI-kriterie (BMI 30/35).

 

Vores adresse

Slotsgade 3, 7800 Skive.
Tlf.:  31 15 45 18
E-mail:  skive@proaktivdiaetist.dk