proaktiv diætist Trustpilot Få tilskud fra Sygeforsikringen danmark

Vægttab

ÆbleDet er efterhånden ubegribelig svært at finde rundt i sundheds- og vægttabsjunglen. Alverdens kloge mennesker taler om hvordan, hvor hurtigt, hvor meget og hvorfor man bør spise lige præcis det, som de anbefaler, for at tabe sig. Nogen mennesker har gode erfaringer med vægttab, men desværre ender slutresultatet ofte med, at de eventuelt tabte kilo kommer på igen - måske endda flere. Det bør altså ikke handle om slankekure, men om et varigt vægttab, og dette sker gennem ændring af ens vaner. En slankekur holder simpelthen ikke på længere sigt!

Heldigvis har vi hos proaktiv diætist kompetente diætister, som er eksperter i at bryde vaner. Eller rettere, få folk til at ændre vaner, så et langvarigt vægttab opnås. Her er der ikke tale om forbud og begrænsninger – blot sund fornuft.


 

Kostplan i forhold til vægttab

Vores erfaring er, at de bedste resultater sker gennem kostændringer, som varer ved. Dette opnås bedst, hvis intet er forbudt, og du selv kan vælge, hvad du ønsker at spise, samt at du kan spise sammen med andre, og ikke mindst, det samme som de andre – det hele blot med sund fornuft.

Sammen udarbejder vi en personlig og individuel kostplan, hvor vi tager udgangspunkt i den mad, du godt kan lide, og som passer til netop dig og din hverdag. Mange års erfaring viser, at dette hjælper og motiverer til ønskelige og langvarige resultater.
 
Klik her for at booke en konsultation hos vores diætist med det samme – vi hjælper dig på vej til en bedre hverdag!


 

Sygeforsikringen "danmark"

Du skal ikke have en henvisning fra din læge for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Ved at oplyse dit cpr-nummer, sørger vi for at indberette dine konsultationer til Sygeforsikringen ”danmark”, som dækker 50% af dine udgifter per konsultation (max 250 kr.).

Der gives et samlet tilskud på max 1.000 kr. til konsultationer ved en klinisk diætist per år. Dette gælder for både gruppe 1, 2 og 5.